Корпоративные праздники от 450 лей!

Новогодний корпоратив – лучший повод собраться всем вместе и весело провести время. Ведь приятно проведенное время в кругу коллег и друзей, дадут заряд положительных эмоций и энергии на целый следующий трудовой год.
Ресторанный комплекс “Casa Vinului”и “ Casa Sarbatorii” с радостью организует Ваш новогодний праздник в приватной обстановки с безупречным сервисом и отличной кухней, чтобы Ваш новогодний праздник заиграл всеми цветами радуги и не оставил равнодушным никого из ваших сотрудников.

Праздничное меню от 450 леев.

А для тех, кто отмечает корпоративные праздники на работе, мы можем предложить организовать праздник, предоставив комплекс профессиональных кейтеринг услуг, где бы Вы не пожелали! Ресторанный комплекс “Casa Vinului”и “Casa Sarbatorii” будет рад организовать Ваш новогодний праздник на любой вкус. Заказ от 300 леев.

Адрес: ул. Гиочеилор, 1, (MoldExpo) тел.: (022) 59-27-90, 59-27-99 +373 69353432, 68501809


Фото
Комментарии

04 января 2013 18:57
Legat de traseul Family.De ce coliupl trebuie sa aiba minim 8 ani? Pentru a rula ca insotitor pe bicicleta parintelui nu cred ca este cazul. Mi se pare o discriminare mai ales ca in chiar descrierea turei de familie folositi o imagine care are in plan apropiat un adult cu scaun de copil pentru portbagaj.A doua chestiune este legata de traseul plimbarii Family.De ce asfalt? Asfalt avem peste tot nu-i necesar sa venim la eveniment ca sa-l plimbam pe asfalt. Probabil ca peisajul este frumos dar as fi preferat sa nu fie pe sosea.A treia cestiune si cea din urma, de ce sa fie neutralizata si cu insotitor? Daca vremea permitea eu l-as fi dus si la Prima Evadare desi are numai 2 ani si 11 luni pe mezinul meu. Este foarte incantat, se tine foarte bine si-i place sa mearga cu bicicleta nu sa se tarasca Are echipament complet de bici si ceva antrenament. Il port pe o sa montata pe tubul superior, are suport de picioare montat pe tubul care coboara spre axul pedalier si merge pe aproape orice teren cca doua oare cu o viteza de pana la 25 km/ora.Multumesc anticipat pentru raspuns.

05 января 2013 12:35
gvwUF6 <a href="http://umcwysbrvvkf.com/">umcwysbrvvkf</a>

05 января 2013 23:15
ans7tY , [url=http://mwqohtanfpjq.com/]mwqohtanfpjq[/url], [link=http://nzsfjkhukdhh.com/]nzsfjkhukdhh[/link], http://lqhbehgedeyv.com/

05 января 2013 23:15
2wpSkH , [url=http://vjjgqarzzmfz.com/]vjjgqarzzmfz[/url], [link=http://xmzhdfzipfys.com/]xmzhdfzipfys[/link], http://szvafixafkre.com/

07 января 2013 13:25
Da, suntem de acord ca in Romania sunt prea puitne competitii MTB pentru copii, iar cele pentru adulti au inflorit abia in ultimii ani. Probabil ca nu exista inca o masa critica de copii care sa practice acest sport in Romania (ca sa nu mai vorbim ca sportul in general nu este incurajat in Romania). Din pacate nu sunt multi cei ca tine. Pentru ceilalti astfel de evenimente ajuta la promovarea sportului pentru ca in niste ani sa avem si in romania evenimente de genul celui mentionat de tine. In ceea ce ne priveste, cursa noastra de 10 km este gandita pentru familiile celor care participa la competitie, pentru copii incepatori si, nu in ultimul rand, pentru copiii din zona.

08 января 2013 21:38
fV5TGr , [url=http://dishrhcurvfj.com/]dishrhcurvfj[/url], [link=http://ancohxaveifi.com/]ancohxaveifi[/link], http://bohfzwsfazki.com/

28 февраля 2017 07:57
прогон сайта логин скайпа pokras7777

23 ноября 2018 16:42
Hello. And Bye.
Добавить комментарий

Комментарий:
Введите код,
изображенный на картинке: