Hol

Holul Casa Sărbătorii este o încăpere spaţioasă, care din primele secunde fascizează prin luminozitatea şi misterul lustrelor reflectate în oglinzile multiple.

Cartea de vizită a Holului este o lustră unicat, creată din cristal egiptean, la comanda individuală a Casa Sărbătorii, având diametrul de 5 metri şi jumătate. Fiecare din cele câteva mii de cristale a fost gravat manual, iar în asamblarea lustrei nu s-a folosit nici o conexiune metalică! Toată această construcţie extraordinară îţi dă senzaţia că pluteşte în aer, contopindu-se într-un joc magic al nuanţelor curcubeului.

Holul Casa Sărbătorii nu este doar un loc de întâmpinare a oaspeţilor, ci şi un spaţiu promoţional utilizat eficient în cazul evenimentelor comerciale şi oficiale.

Aici poate fi amplasat locul pentru înregistrarea invitaţilor şi punctul de repartizare a materialelor publicitare. Aici se acordă interviuri şi se ţin discursuri de salutare, se taie panglica roşie şi, desigur, se savurează aperitivele cu coctailuri sau şampanie.

Aici se dă tonul evenimentului pe notele muzicii plăcute, sugerându-se subtil intriga serii.


PozeScheme de aranjament al mobilierului

Schema holului

Schema de amplasare a mobilei moi din piele

Zona de aperitiv

Amplasarea pentru zona de aperitiv (mesele se arangează în forma dreptunghiulară)

Întâmpinarea oaspetelor

Mesele se ordonează în zigzag