Bucătăria

Bucătăria este inima complexului, valoarea şi secretul de bază al succesului Casa Sărbătorii. La executarea bucătăriei Casa Sărbătorii, au fost puse în practică soluţii tehnologice fără precedent, care îmbină în sine posibilităţi moderne de păstrare a produselor în stare proaspătă şi un potenţial de producere care permite pregătirea bucatelor şi servirea concomitentă a 1000 de persoane.

Bucătăria deţine toate tipurile de secţii specializate, pentru o bună funcţionare. Astfel pe cei 350 m2 ai suprafeţei ocupate, pot activa simultan 45 de bucătari şi ajutorii acestora. Exclusivitatea bucatelor Casa Sărbătorii începe cu o calitate superioară a produselor utilizate, fiecare trecând o certificare riguroasă.

În cazul pregătirii bucatelor pentru banchetele cu invitaţi numeroşi, se foloseşte un utilaj tehnologic special care asigură păstrarea prospeţimii bucatelor reci, astfel că acestea nu-şi pierd gustul, culoarea sau greutatea până în momentul consumului. Iar pentru bucatele fierbinţi se utilizează role speciale care au capacitatea de a pregăti 60 de porţii, fiecare 5 minute. Astfel în decurs de 30 de minute, câteva sute de invitaţi, pot să savureze în acelaşi timp bucatele proaspete, gustoase şi rafinate, pregătite cu suflet de către bucătarii iscusiţi ai complexului Casa Sărbătorii.


Poze