Catering

Interiorul luxos al sălilor de festivităţi oferă o gamă largă de posibilităţi de recreare şi totuşi, sunt cazuri speciale când natura covârşeşte prin frumuseţea şi libertatea sa. Casa Sărbătorii este în armonie cu natura şi vă aduce sărbătoarea sub cerul liber. Cateringul oferit de Casa Sărbătorii este un serviciu accesibil, comod care vă permite să vă alintaţi ospeţii cu bucatele selecte pregătite de bucătăria noastră şi un decor de lux, în spaţiul ales de Dvs.

Adevăratele doamne preţuiesc timpul şi calitatea şi de aceea au îndrăgit serviciul nostru de catering, fiind pentru ele un motiv de bucurie şi relaxare. Datorită deservirii noastre ireproşabile veţi fi scutite de oboseala menajului şi orele lungi petrecute în bucătărie. La ora stabilită bucatele rafinate, calde şi gustoase vor aburi pe mesele aranjate profesional de către personalul nostru, care va deservi cu atenţie oaspeţii, iar la final vor lăsa o curăţenie ideală.

Noi vă oferim cel mai profesional serviciu de catering din ţară, cu mijloace creative şi tehnice diverse, ce permit organizarea la locul indicat, nu doar a petrecerilor de familie şi picknick-urilor, dar şi evenimentelor cu caracter festiv sau comercial. Serviciului de catering cu caracter festiv este preferat de ambasadele şi reprezentanţele organizaţiile internaţionale, care obişnuiesc să organizeze recepţii oficiale în spaţii comode şi practice, fie acesta rezidenţa ambasadei, scuarul din faţa oficiului sau aeroport.

Aria de activitate a serviciului de catering Casa Sărbătorii nu se limitează la regiunea capitalei, aşa deci vom pregăti şi deservi evenimentul comandat în orice loc din ţară.

Specialiştii în carering vor ajuta să vă uimiţi invitaţii cu cea mai punctuală recepţie, cea mai reuşită petrecere, sau cea mai veselă nuntă. Vor elabora programul evenimentului, fie el festiv, cultural sau distractiv, asigurând funcţionalitatea echipamentul necesar şi menţinerea atmosferei relaxante.


Poze