Concerte

Deşi complexul Casa Sărbătorii este recent deschis, Sala Mare a reuşit sa găzduiască staruri cu renume mondial. Concertele de elită şi recitalurile artiştilor faimoşi se combină perfect cu stilul luxos al complexului. Programul concertistic al Casa Sărbătorii presupune o atmosfera de salon şi posibilitatea nu doar de a privi programul serii, dar şi a petrece plăcut seara în compania prietenilor, cu un pocal de şampanie sau coniac, să dansaţi pe ritmuri plăcute, să întâlneşti cunoştinţe mai vechi, sau să cunoşti persoane importante din viaţa mondenă şi multe altele.

Dacă însă doriţi să organizaţi un eveniment concertistic comercial în incinta complexului nostru, puteţi să închiriaţi una din sălile Casa Sărbătorii, iar noi vă punem la dispoziţie echipamentul tehnic necesar, o scenă profesională de diferite dimensiuni, sistem de podium, utilaj modern de sunet şi lumini şi posibilităţi diverse de decorare a sălii.

Dacă concertul este planificat în cadrul unui eveniment corporativ sau oficial, specialiştii complexului nostru vor ajuta la elaborarea programului, vor invita interpreţii şi vor oferi sprijinul tehnic necesar.

Cu ajutorul site-ului nostru puteţi, cu uşurinţă, să rezervaţi data evenimentului, să planificaţi numărul de invitaţi şi repartizarea acestora în sală, să alegeţi utilajul necesar şi să calculaţi meniul dorit.