Conferinţe

Complexul Casa Sărbătorii vă oferă cea mai potrivită sală din capitală pentru desfăşurarea de simpozioane, conferinţe, congrese, conferinţe de presă, mese rotunde pentru întâlniri de afaceri constructive. Aici veţi găsi atmosfera de lucru confortabilă şi productivă, indiferent de dimensiunea şi caracterul evenimentului oficial. Complexul Casa Sărbătorii este dotat cu cele mai noi tehnologii şi utilaj de prezentare, care permite să demonstraţi participanţilor la eveniment realizările obţinute şi să prezentaţi eficient informaţia propusă.

Casa Sărbătorii este un complex de servicii profesionale de organizare a evenimentelor oficiale. Comandând la noi organizarea evenimentului oficial, puteţi conta pe serviciile unui traducător profesional, specialistului în protocol, dar şi pe ajutorul nostru în elaborarea scenariului şi regiei.

În cadrul evenimentelor desfăşurate vom organiza pauze de cafea, prânz în stil banchet sau fourchette, precum şi cină festivă la închiderea evenimentului.

Utilizaţi site-ul nostru pentru a planifica individual evenimentul: rezervarea datei, amplasarea mobilei şi repartizarea oaspeţilor la mese, întocmirea meniului şi alegerea echipamentului tehnic. Sau apelaţi la ajutorul managerul nostru de organizare a evenimentelor protocolare, care vă oferă un set întreg de servicii în domeniul realizării evenimentelor oficiale de orice caracter.