Expoziţii

În complexul multifuncţional Casa Sărbătorii, au loc cu regularitate evenimente expoziţionale de succes. Puteţi să petreceţi în incinta complexului nostru expoziţii-prezentare a produselor şi serviciilor dvs., expoziţii tematice, să organizaţi galerie de tablouri, prezentări de artă, să petreceţi o licitaţie sau alte evenimente pentru partenerii şi clienţii dvs.

Pentru organizarea evenimentului expoziţional în Casa Sărbătorii, noi vă oferim în chirie Sala Mare şi Sala Mică, precum şi mobilier şi echipament expoziţional divers. Managerul nostru profesionist în organizarea de expoziţii este la dispoziţia dvs., oferindu-vă consultaţii şi susţinere în procesul de organizare a evenimentului împreună cu specialiştii tehnici experimentaţi din cadrul complexului nostru.

Utilizaţi posibilităţile site-ului nostru pentru a rezerva data evenimentului, a comanda mobilierul necesar şi a alege oricare din serviciile adiţionale afişate. În anul 2009 complexul Casa Sărbătorii a oferit Chişinăului un nou format de evenimente expoziţionale - Prezentări de Gală.

Prezentările de Gală în Casa Sărbătorii vă propun să renunţaţi la modul standard şi pasiv de prezentare a produselor şi serviciilor în spaţiile expoziţionale şi să optaţi pentru demonstrarea dinamică a performanţelor activităţii, prin intermediul show prezentărilor. Prezentările de Gală oferă posibilitatea de a demonstra clar şi accesibil cele mai bune calităţi ale produselor şi serviciilor Dvs. Participanţii prezintă în fapt performanţele, iar vizitatorii le admiră în acţiune. Fiecare companie-participant la eveniment pregăteşte un mini-show personal. Astfel fiecare participant are libertatea de aşi dovedi individualitatea, a cuceri atenţia vizitatorilor şi a recomanda produsele sale într-o lumină pozitivă.

Prezentarea de Gală este un show feeric, în cadrul căreia prezentările promoţionale decurg paralel cu evoluările concertistice captivante. Astfel vizitatorul intrând în sala de expoziţii este absorbit de atmosfera de show şi nu părăseşte evenimentul decât după câteva ore. Ei petrec timpul la standuri, degustă băuturi şi testează produse, între timp, întorcându-se câtre podium pentru a se delecta cu un alt mini spectacol de prezentare. Prin această metodă complexul Casa Sărbătorii asigură expozanţilor un contact eficient cu potenţialii clienţi.

Casa Sărbătorii organizează prezentări de Gală cu tematică diversă.

Dacă doriţi să fiţi participant la una din Prezentările de Gală sau să organizaţi personal un eveniment expoziţional, contactaţi managerul de organizare a expoziţiilor în Casa Sărbătorii la numărul de telefon indicat în diviziunea “Despre noi”.